Events

SLP-kasvuyhteisö invites Kasvuryhmä

Tervetuloa kauppakamarin avoimeen iltapäivätilaisuuteen!
Aika: 3.5. klo 13.00 – 15.30

Vieraaksemme saapuu Kasvuryhmä, joka tunnetaan kasvun, uudistumisen ja kansainvälistymisen kiihdyttämisen vertaisyhteisönä. Luvassa on inspiroivia otteita Kasvuryhmän metodeista, vertaisryhmäsparrausta sekä paikallisia case-esimerkkejä.

Tilaisuudessa vieraana Kasvuryhmä, joka tunnetaan kasvun, uudistumisen ja kansainvälistymisen kiihdyttämisen vertaisyhteisönä. Luvassa on inspiroivia otteita Kasvuryhmän metodeista, vertaisryhmäsparrausta sekä paikallisia case-esimerkkejä.

Kasvuryhmään kuuluu reilut 200 keskisuurta, liikevaihdoltaan 10meur-1mrd € yritystä ja noin 260 kasvujohtajaa: hallituksen puheenjohtajia, toimitusjohtajia, omistajia ja merkittävistä kasvuhankkeista vastaavia johtajia.

Yhdessä he sparraavat toisiaan yritystensä tärkeimmistä kasvun lähteistä ja tavoitteista rakentaen samalla koko Suomen kilpailukykyä ja kasvukyvykkyyttä. Kasvuryhmässä jaetaan aitoja ja konkreettisia kokemuksia ja kerrytetään yhteistä osaamista, josta hyötyvät kaikki.

Kasvuryhmässä tuotetut sisällöt ovat peräisin jäsenten jakamista kokemuksista, opeista ja oivalluksista vuosien varrelta. Sisältöjä on rikastettu sitä mukaa, kun jäseniltä tai yhteistyökumppaneilta on tullut uusia näkökulmia ja kokemuksia jaettavaksi.

Kasvuryhmän vuoden 2023 pääteemana on kestävä kasvu. Viimeaikaisia koko yhteisöä läpileikkaavia kasvuteemoja ovat olleet kasvun kulttuuri ja osaaminen, uudistumiskyky, kasvuyritysten kansainvälistyminen ja kasvun rahoittaminen.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Tilaisuus on osa Kuopion alueen kauppakamarin EAKR-rahoitteista Pohjois-Savon kasvu- ja innovaatioyhteistyö -hanketta (A78661 / Rahoittaja: Pohjois-Savon liitto).

Iltapäivän ohjelma ja paikka täsmentyy lähempänä tilaisuuden ajankohtaa.