Sata
nousua
huipulle

Nouse sinäkin

Sata mahdolli­suutta muuttaa maailmaa

Kasvuyhteisö jokaiselle, joka on valmis räjäyttämään potentiaalinsa katosta läpi – ja tekemään unelmistaan totta.

Oletko ammattilainen, joka haluaa menestyä globaalilla liiketoimintakentällä? Tai idearikas doer, jonka pää pursuaa innovatiivisia ideoita? Yrityksen founder, jonka tavoitteena on johdonmukainen kasvu? Vai kenties motivoitunut opiskelija, joka haluaa vielä joskus jättää jälkensä liike-elämään? Me olemme täällä teitä varten.

Kasvuyhteisön tilaisuudet ovat osallistujilleen maksuttomia ja avoimia kaikille aihepiiristä kiinnostuneille, ja ne on suunniteltu vauhdittamaan menestystäsi. Kutsumme sinut mukaan matkalle, jonka pysähdyspaikkoina ovat kasvu, liike ja muutos. Pikkutwisti on kuitenkin se, että meillä ei ole tapana pysähtyä – sen sijaan otamme nuo paikat haltuun matkan varrella. SLP Growth Community on yhteisö, joka avaa jokaiselle yritykselle, ammattilaisille ja lahjakkaalle persoonalle, kuten sinulle, mahdollisuuden menestyä kilpailullisessa liiketoimintaympäristössä.

Matka huipulle alkaa tästä

Sata unelmaa, yksi kasvuyhteisö

Ympärivuotiset tapahtumamme on suunniteltu lisäämään näkyvyyttäsi ja houkuttelevuuttasi sijoittajien silmissä.

Yhteisten workshoppien, verkostoitumistilaisuuksien ja alan asiantuntijoiden syväluotaavien esitysten kautta saat arvokkaita oivalluksia viimeisimmistä trendeistä, strategioista ja parhaista käytännöistä, jotka ajavat liiketoiminnan menestystä globaalissakin mittakaavassa.

Tsekkaa tapahtumakalenteri

Tällä hetkellä nousemassa huipulle

1. Liikevaihdon kasvattamiseen tähtääviä, jo paikkansa markkinassa vakiinnuttaneita yrittäjiä ja foundereita.

2. PK-yritysten foundereita, jotka tarvitsevat tukea bisneksensä skaalaamiseen ja taloudenhallinnan kuten rahoituksen ja sijoituspotentiaalin maksimointiin.

3. Startup-yrittäjät, jotka tarvitsevat verkoston ja näyteikkunan, jonka avulla kehittää ideastaan menestyvä yritys.

4. Muut kasvusta kiinnostuneet sekä kasvutahtoa yrityksiin ja yritysjohtoon välittävät henkilöt.

Nouse huipulle kanssamme

Täytä alla oleva lomake tai ota suoraan yhteyttä meihin, niin ymmärrämme tilanteesi paremmin ja pystymme kertomaan, miten voisimme auttaa sinua.

"*" indicates required fields

Tiina Hartikainen

Growth and Internationalization Manager
Executive Producer

tiina.hartikainen@kuopiochamber.fi
+358 44 513 2904

Suomalainen pärjää kyllä yksin.
Me autamme silti.

This is how you do it.

Opi
skaalaa­maan
bisneksesi

Ottamalla haltuun kasvuammattilaistemme näkemykset skaalausjohtamisesta, voit löytää uusia markkinoita ja saat vinkkejä miten luoda kestävä pohja kannattavuudelle.

Kesytä
pitch­auksen
pelkosi

Hanki työkalut ja tekniikat vaikuttavien pitchien esittämiseen vakuuttavasti ja selkeästi.

Luo
korvaa­mattomia
yhteyksiä

Pääset verkostoitumaan samanhenkisten ammattilaisten ja foundereiden kanssa, sekä saat mahdollisuuden luoda kumppanuuksia, jotka voivat auttaa nostamaan urasi ja liiketoimintasi uusiin korkeuksiin.

Maksimoi
näky­vyy­tesi

Saat mahdollisuuden näyttää taitosi, ideasi ja innovaatiosi monipuoliselle yleisölle, johon kuuluu eri alojen johtajia, sijoittajia ja mentoreita.

Pysy
kehi­tyksen
kärjessä

Kuulet uusista trendeistä, teknologioista ja maailmanlaajuisista markkinadynamiikoista ajatuksia herättävien esitysten ja keskustelujen avulla.

Ota
talous­asiat
haltuun

Saat vinkkejä talouden hallintaan, rahoituksen hankintaan ja sijoituspotentiaalin kasvattamiseen.

Kasvuyhteisön kasvutarina

Vuonna 2016 Kuopion alueen kauppakamari havaitsi, että alueen startupit tarvitsevat näyttämön, jolta ponnistaa menestykseen. Syntyi Tahko Ski Lift Pitch, joka järjestettiin ensimmäisen kerran 2017. Tapahtuma oli menestys.

Viiden vuoden jälkeen Ski Lift Pitch kasvoi kuin itsestään SLP Growth Communityksi. Tapahtuma on edelleen suosittu, mutta samalla sen ympärille muodostui kasvuyhteisö, joka keskittyy alueen vahvuuksien vahvistamiseen ympäri vuoden.

SLP Growth Community tekee yhteistyötä paikallisten sekä kansainvälisten liike-elämän ammattilaisten, sijoittajien, akateemisten toimijoiden ja yhteiskunnallisten vaikuttajien kanssa, jotta alueemme yrityksillä olisi parhaat mahdolliset edellytykset kannattavaan kasvuun. SLP Growth Communityn toiminnan rahoittaa Pohjois-Savon liitto.

Strategiset kumppanit

Evästeasetukset | Tietosuojaseloste | Rekisteriseloste