News

Startup-yritys tarvitsee näköisensä taloushallintokumppanin

Startup-yrittäjyys on parhaimmillaan inspiroivaa flow-tilaa, jossa ideat muuntuvat todeksi ja kehitys tapahtuu harppauksin. Alkupöhinän huumassa perusasiat voivat jäädä paitsioon. Taloushallinto on yksi näistä “välttämättömistä pahoista”.

Gallant on dynaaminen taloushallinnon asiantuntijayritys, joka tunnistaa niin haaveet kuin haasteetkin startup-yrittäjyydessä. Taloushallinto on monesti viimeisiä asioita, joihin luovan yrittäjyyden pyörteissä haluaisi kiinnittää huomiota.

“Taloushallinto saattaa kuulostaa melkoiselta turn-offilta yrittäjyyden alkuhuumassa. Toisaalta, kun flow-tila on saavutettu, ei sitä kannata pysäyttääkään. Se on voimavara, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää”, puntaroi Gallantin toimitusjohtaja ja perustajaosakas Tuomas Tahvanainen.

Työkalut startup-yritysten taloushallintoon

Startup-henkisenä taloushallinnon asiantuntijayrityksenä Gallant halusi tuottaa markkinoille tuotteen, joka palvelee nimenomaan tuoreiden kasvuyritysten tarpeita. Myös hinnoittelu haluttiin pitää startup-ystävällisenä.

“Olemme kehittäneet markkinoille paketin, joka yhtäältä palvelee startupien tarpeita räätälöidysti ja on toisaalta hinnoiteltu siten, että palvelun käyttö on mahdollisimman helposti ja ennakoivasti budjetoitavissa. Hinnoittelun läpinäkyvyys helpottaa esimerkiksi startup-yrityksen kommunikointia rahoituskierroksilla, ja pienentää ylipäätäänkin päivittäisen operatiivisen toiminnan kulmakerrointa” Tahvanainen kuvailee.

Skaalautuvaa palvelua – kehitysvaiheen mukaan

Gallantin startup-yrityksille tarjoama taloushallinnon palvelu on skaalattavissa yrityksen kehitysvaiheen mukaan. Palvelu on jaoteltavissa kolmeen eri tasoon: starter-, business support- sekä startup partner -tasoihin.

“Kasvuyrityksen alkuvaihe on dynaamista aikaa, ja tarpeet elävät kehityksen mukana. Perinteiset lainalaisuudet eivät välttämättä toimi startup-yritystä palveltaessa. Siksi meidänkin on ajateltava palvelutarjoomamme uusiksi ja kyettävä tarjoamaan adaptiivisia palveluita, jotka sopeutuvat asiakkaan tarpeisiin – ei päinvastoin”, Tuomas Tahvanainen summaa.

Kiinnostuitko Gallantin startup-palveluista? Lue lisää osoitteessa https://gallant.fi/asiantuntijapalvelut/gallant-start-up/

The article is written by SLP Growth Community Event Partner Gallant Oy